Om virksomheten

Jan med kattJan R. Tislevoll, innehaveren av Rett norsk, er cand.philol. med nordisk hovedfag fra Universitetet i Oslo. Han har dessuten utdanning fra universiteter i Caen, Madrid, Málaga og Turku og — ikke minst — mange års erfaring med språkvask, korrektur, oversettelse og skriving, bl.a. fra engasjementer og oppdrag hos staten, Språkrådet, Nordisk ministerråd, domstolene, forlag, reklamebyråer og bedrifter, jf. Referanser.

Jan R. Tislevoll er polyglott; behersker mer eller mindre: norsk bokmål, norsk nynorsk, engelsk, tysk, fransk, spansk, nederlandsk, de nordiske nabospråkene, inkludert noe islandsk og finsk.

Firmaet ble registrert 1.1.2000.

Arbeidsmåten, innehaverens framstilling:

Målet er å arbeide raskt, effektivt og grundig til en akseptabel pris. Ingen oppgave er for liten og ingen for stor. Jeg arbeider for privatpersoner, bedrifter, forlag og det offentlige. Jeg driver forretning, men er også idealistisk, og det tror jeg gjenspeiler seg i arbeidet. Du får skikkelig tilbakemelding og oppfølging til siste slutt om du vil.

Prisene varierer avhengig av oppdragets vanskelighetsgrad og språk. Ta kontakt for tilbud.

Pågangen er stor, og jeg må ofte si nei. Det kan lønne seg å kontakte meg i god tid. Når jeg selv ikke har tid, hender det jeg kan formidle oppdrag til andre.

Reklame

.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s